Η εταιρεία

πυροσβεστικά είδη, πυροσβεστήρες

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1976 και είναι μία από τις πρωτοπόρες εταιρίες στα είδη πυρόσβεσης, πυρανίχνευσης και συστημάτων αυτόματης κατάσβεσης.
Σήμερα είναι η κατ' εξοχήν εξειδικευμένη εταιρία σε πυροσβεστικά είδη σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά στάνταρς EN3 (Part 1-6) και EN1866.

Στόχος μας από την ίδρυση μας εως σήμερα είναι η άριστη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας στα θέματα που αφορούν το φάσμα των δραστηριοτήτων μας. Για να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτούς τους στόχους ακολουθούμε από την αρχή μια προγραμματισμένη πορεία, η οποία στηρίζεται στην συνεχή βελτίωση των προϊόντων και παροχών.

Η έδρα της εταιρίας είναι στην οδό Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη. Ο νέος εργασιακός χώρος βρίσκεται στο Παλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης και είναι πιστοποιημένος με άδεια λειτουργίας από τη Διεύθυνση Βιομηχανίας και Ορυκτού Πλούτου με αρ. αδείας 15/Φ.14.2/21738/4/9972.
Το εργοστάσιο είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας όπου παράγονται όλοι οι τύποι πυροσβεστήρων.

Στη οδό Μαυρομιχάλη 117 στη Πολίχνη διαθέτουμε αποθηκευτικό χώρο πλήρως εξοπλισμένο με όλη την γκάμα των πυροσβεστικών ειδών πιστοποιημένων μέ τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Το τμήμα service είναι άρτια οργανωμένο, με σύγχρονα μηχανήματα και πεπειραμένο ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να εξασφαλίσουμε την καλή λειτουργία των πυροσβεστήρων που αναγομώνουμε.

Διαθέτουμε το αναθεωρημένο ISO 9001:2000 και έχουμε πιστοποιήσει τα προϊόντα μας σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα ΕΝ 3 (PART 1-6) και ΕΝ 1866. Οι πυροσβεστήρες μας φέρουν σήμανση σύμφωνα με την οδηγία 97/23 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γιατί να επιλέξετε εμάς 

  • Είμαστε κοντά σας με συνέπεια από το 1976
  • Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας με υπευθυνότητα
  • Γιατί προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα κορυφαίας ποιότητας
TOP